Yeni Hastane Yöneticimiz Op.Dr.Sadullah Kıvanç Tunç Görevine Başlamıştır

Sağlık Tesisimizde yaklaşık 3 yıldır Hastane Yöneticiliği Görevini sürdüren Op.Dr.Burak Karabulut’un Akademik Kariyer Planlaması sebebiyle görevden ayrılması sonrası Dilovası Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Sadullah Kıvanç Tunç, yapılan devir teslim töreni ile görevine başlamıştır.
Törene Kocaeli İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Şenol Ergüney, Tıbbi Hizmetler Başkanı Op. Dr. Onursal Varlıklı, Mali İşler Başkanı Mustafa Tekin, İdari İşler Başkanı Op. Dr. Muhammed Coşkun Güler, Hastane Yönetici Vekilimiz Uz. Dr. Erkan Çelik, Başhekim Yardımcılarımız Uz. Dr. Gökhan Nalbant, Uz. Dr. Özlem Haşim, hastane idaremiz ve ilimizdeki diğer sağlık kuruluşlarının yönetici ve idari kadroları katılım sağladı.

Op. Dr. Sadullah Kıvanç Tunç Kimdir ?

1977 yılında Ankara’da doğdu. İlk ve orta öğretimini Antalya’da yaptı. 2002 yılında Erciyes Tıp Fakültesinden mezun oldu. 2002-2005 yılları arasında Muş Kızılağaç Sağlık Ocağında çalıştı. 2010 yılında Ankara Onkoloji Hastanesi Genel Cerrahi Ana Bilim Dalı’ndan uzmanlığını aldı. 2010-2011 yıllarında TUNCELİ 4. Tugay Komutanlığı Ambulans Helikopter Hekimliği yaptı. 2011-2014 yılları arasında Ardahan Devlet Hastanesinde başhekim yardımcısı olarak çalıştı. 2014 yılından beri Kocaeli Dilovası Devlet Hastanesi başhekimi olarak çalışırken İzmit Seka Devlet Hastanesi yöneticiliğine atanan Dr. Sadullah Kıvanç Tunç iki çocuk babası.