Sağlık Tesisimiz Gücüne Güç Katmaya Devam Ediyor

Sağlık Tesisimizde, Eczacı Biriminde iki yeni Eczacı göreve başlamıştır.
Eczacılarımızdan Ali Osman Kut, 1990 yılında Sivas İlimizin Şarkışla İlçesinde doğmuştur. İlk ve Orta öğrenimini Sakarya - Akyazı İlçesinde tamamladıktan sonra 2015 yılında Anadolu Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’nden mezun olmuştur. On iki aylık askerlik görevi sonrası hastanemizde çalışmaya başlayan eczacımızın ilk görev yeri sağlık tesisimiz olacaktır.

Eczacı Ebru Önal Çetinkaya ise, 1991 yılında Ordu Fatsa doğumludur.Eczacımız 2014 yılında Ankara Üniversitesi
Eczacılık Fakültesi'nden mezun olduktan sonra 2 yıl Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görev yapmıştır. Çalıştığı kurumdaki eczacılardan oluşan bir ekiple Türkiye’de ilk kez ‘Akılcı İlaç Polikliniği’ uygulamasını başlatmışlardır.Türkiye Kamu Hastaneleri Birliği Kurumu’nun düzenlemiş olduğu
‘’ Yılın Hastane Eczacısı’’ Proje Yarışmasında Akılcı İlaç Polikliniği ekibi olarak Türkiye Birincisi olmuşlardır. Eczacımız öğrenimine Hacettepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Klinik Eczacılık Anabilim Dalı’ndaKlinik Eczacılık Yüksek Lisansına devam etmektedir.

Eczacılarımıza hoşgeldin der, iyi çalışmalar dileriz.