Sağlık Tesisimize Yeni Bebek Emzirme Ve Dinlenme Odası

Sağlık Tesisimizin Yenidoğan Yerleşkesi C blok Poliklinik katında, İzmit Belediyesi ekiplerinin katkılarıyla tadilatına başlanan Bebek Emzirme ve Dinlenme odası, İzmit Belediye Başkanı Dr.Nevzat Doğan tarafından gerçekleştirilen görkemli bir açılışa, Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op.Dr.Şenol Ergüney, İzmit Kent Konseyi Başkanı Cafer Kozluca, Kadın Meclisi Başkanı Asuman Sert ile Hastane Yönetici Vekilimiz Uz.Dr.Erkan Çelik ve hastane idaremiz de yer aldı.Açılışta konuşma gerçekleştiren Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op.Dr.Şenol Ergüney, İzmit Belediye Başkanı Dr.Nevzat Doğan'a teşekkür ederek bu ve bundan önceki Kütüphane projesine verdiği desteklerinden dolayı kendilerine minnettar olduklarını dile getirdi.Dr.Nevzat Doğan ise 1997 yılında SSK Sopalı Hastanesi'nde Çocuk Hastalıkları Uzmanı ve Hastane Başhekim Yardımcısı olduğu zamanlarda Türkiye' de ilk kez bu uygulamayı kendilerinin başlattığını ve daha sonra Sağlık Bakanlığı tarafından tüm ülkeye yayıldığını aktardı.Günümüzde ise İzmit Belediyesi'nin sadece Sağlık Kuruluşlarında değil sokaklarda da Bebek Emzirme ve Dinlenme Kabinlerini vatandaşlarımızın hizmetine sunduklarını söyleyerek sözlerini tamamladı.Daha sonra yenilenen Bebek Emzirme ve Dİnlenme Odasının açılış kurdelasını, Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op.Dr.Şenol Ergüney, İzmit Kent Konseyi Başkanı Cafer Kozluca, Kadın Meclisi Başkanı Asuman Sert ile Hastane Yönetici Vekilimiz Uz.Dr.Erkan Çelik ile birlikte keserek vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni etti.