Hastane Yönetimimizden Gkdc Servis Sorumlu Hemşiresi Özlem Şahin’E Veda

Sağlık Tesisimize yaklaşık 11 yıldır hizmet veren ve GKDC servis sorumlu hemşiresi olan Özlem Şahin’in, Denizli iline çıkan tayini nedeniyle hastane yönetimimiz tarafından veda  programı düzenlenmiştir. Programa Hastane Yöneticimiz Op. Dr. Burak Karabulut, Hastane Başhekim Yardımcılarımızdan Uz. Dr. Erkan Çelik, Uz. Dr. Özlem Haşim, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Canan Yılmaz, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcımız Semiha Dağdelen ve Servis sorumlu hemşirelerimiz katılmışlardır. Hastane Yöneticimiz Op. Dr. Burak Karabulut yaptığı konuşmada ’’ Bugün hüzünlümüyüz, mutlumuyuz bilemiyoruz. Çünkü bizden bir arkadaşı kaybediyoruz ama kendi sevdiklerinin yanına, memleketine uğurluyoruz. Bu anlamda daha kaliteli zaman geçireceği yere gidiyor olabilir. Son olarak ben kendisine bundan sonraki yaşantısında başarılar diliyorum.’’ diyerek sözlerini tamamladı ve Özlem Şahin’e hazırlanmış olan teşekkür belgesini vererek hastanemize yapmış olduğu katkılarından dolayı iyi dileklerini iletti. Programın sonunda Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Canan Yılmaz, Özlem Şahin’e ufak bir hatıra anlamını taşıyan hediyeyi vererek bundan sonraki yaşamında başarılar diledi.