Sağlık Tesisimizde Ebys (Elektronik Belge Yönetim Sistemi) Kullanımına Geçildi

Sağlık Tesisimizin konferans salonunda personelimize EBYS sistemi hakkında eğitim verildi.Bugünden itibaren kullanılmaya başlanacak sistem hakkında Kocaeli Genel Sekreterliği Kamu Hastaneleri Birliği Bilgi Sistemleri çalışanı Baki Kerim Gülsün tarafından verilen geçiş eğitiminde, EBYS ile yazışmalarla ilgili bütün süreçlerin bilgisayar ortamında gerçekleştirilmesine imkan sağlanacağı,sistem yazışmaların sevk, paraf ve onay sürelerinin kısaltılmasında, sağlıklı bir şekilde arşivlenmesinde yarar sağlayacağı aktarıldı.Ayrıca birimler arası yazışmalar ve diğer kurumlarla olan yazışmalar bilgisayar ortamında gerçekleştirilerek zaman,süre ve maliyetlerden de tasarruf edilebileceği personellerimize aktarıldı.