Sağlık Tesisimizden Önemli Bir Başarı Daha

01- 04 Mart 2016 tarihleri arasında Antalya İlimizde düzenlenmiş olan '' IV.Uluslararası Sağlıkta Performans ve Kalite Kongresi'nde '' Kalite Yönetim Direktörümüz Selma Nizamoğlu ve Selin Kızıltepe'nin hazırlamış oldukları bildiri, poster bildiri olarak kongredeki yerini almıştır.Aynı bildiri, Uluslararası Kalite Kongresi kapsamında başvuru yapılan 647 adet bildiri arasından seçilen 267 çalışma arasında girmiş ve ''Kongre Bilimsel Kitabı'' adı altında kitaplaştırılmıştır.Kalite Yönetim Direktörü Selma Nizamoğlu, Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Başkanı Prof.Dr.Alper Cihan ile Sağlıkte Kalite Değerlendirme Zirvesine katılmış ve kongre ile ilgili izlenimleri Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğinde yapılmış olan Kalite Koordinatörleri toplantısında sunum olarak anlatmıştır.