Basında Seka Devlet Hastanesi (Demokrat Kocaeli) - Tıp Bayramı Etkinliklerimiz

Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği Kocaeli’de uzun yıllardır Kocaeli’de görev yapan 15 hekime teşekkür belgesi vererek, doktorların yaptığı özverili çalışmalar unutulmadı

Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle sekreterliğe bağlı hastanelerin yöneticileri, doktorlar ve sağlık çalışanlarıyla SEKA Devlet hastanesinde kutlama yaptı. Genel Sekreter Dr. Şenol Ergüney’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen programda Kocaeli’de uzun yıllar görev yapan 15 doktora teşekkür belgesi verildi. Törende konuşan Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Şenol Ergüney, ülkenin zor günler geçirdiğini ve bu zor günlerde sağlık çalışanlarına görev düştüğünü belirtti.

BİZE GÖREV DÜŞÜYOR

Tıp Bayramı kutlamasında konuşan Genel Sekreter Şenol Ergüney, ülkenin zor günlerden geçtiğini ve sağlık çalışanlarının bu zor günlerde üzerine çok görev düştüğünü belirtti. Gelecekte daha güzel günlerin olacağına inandığını belirten Ergüney, “Önümüzdeki yıllarda hekimlerle ilgili daha iyi şartlar oluşacaktır. Geçtiğimiz hafta başbakanımız hekimlerle ilgili güzel müjdeler verdi. Bunların daha da fazlalaşacağına inanıyorum. Bizimle birlikte olan tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

32 GÖREV YAPTI

Törenin ardından plaket alan doktorlar adına konuşan Mustafa Levent Arca, Ankara’da yaşanan patlamada yaşamını yitirenlerin ailelerine başsağlığı yaralılara ise acil şifalar diledi. Kendilerine verilen teşekkür belgesinden dolayı Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliğine teşekkür den Arca, 32 yıldır Kocaeli’de hizmet verdiğini belirtti. Görev sürecinde birlikte çalıştığı arkadaşlarıyla halka hizmet hakka hizmettir anlayışı ile çalıştıklarını belirten Arca, mezun oldukları yıllardan bu güne sağlık alanında büyük değişimlerin ve devrim niteliğinde bilimsel gelişmelerin olduğunu kaydetti.

TEŞEKKÜR BELGESİ VERİLDİ

Yapılan kutlamada Kocaeli’de uzun yıllardır görev yapan, Mustafa Levent Arca, Nihat Yazıcıol, Kaya Akartuna, Selma Duraksoy, Berati Müjdat Akisen, Mehmet Köse, Adnan Canveren, Neşe Şenol, Kemal Doğanay, Orhan Şerit, Metin Çömlekçioğlu, Çengiz Coral, Mehmet Bekir Tuğrul, Hakan Demirel ve Ahmet Rakıcıoğlu’na teşekkür belgesi verildi. Teşekkür belgesi verilenler arasında Selma Duraksoy, Neşe Şenol törene rahatsızlıkları nedeniyle katılmadığı belirtildi.