Sağlık Tesisimizde Kbrn Konulu Eğitim Verildi

Sağlık tesisimizde KBRN ünitesinin tamamlanmasından sonra sağlık çalışanlarımıza 9 Mart 2016 Çarşamba günü Hastane Başhekim Yardımcılarımızdan Uz. Dr. Gökhan Nalbant ve Hastanemiz Sivil Savunma Uzmanı Nilüfer Mostura tarafından planlanan KBRN eğitimi verildi.

- Eğitimde Hem Teorik Hem de Pratik Bilgiler Anlatıldı -

KBRN Bölge Koordinatör Sorumlusu Uz. Dr. Onur Karakayalı, Uz. Dr. Aslı Gülfer Kartal, Sağlık memuru Bahattin Koçyiğit ‘in katılımıyla gerçekleşen eğitimde, sağlık çalışanlarımıza hem teorik hem de pratik olarak bilgiler verildi.

- Eğitim Yaklaşık İki Saat Sürdü -

Hastane idaremizin ve hastane çalışanlarımızın da yoğun ilgi gösterdiği eğitim, yaklaşık iki saat sürdü. Bundan sonraki süreçte KBRN ünitemizde tatbikat planlanarak KBRN’ nin farkındalığı ve bu tür vakalar ile karşılaşıldığında nasıl müdahale edileceği konusunda sağlık çalışanlarımıza yönelik çalışmalar devam edecektir.