'Seka Devlet Hastanesi' Kbrn Vakalarına Hazır

Sağlık tesisimizde KBRN ünitesinin açılışı yapıldı. Yenidoğan yerleşkesi ön bahçesinde yapımına başlanan ve tamamen hastanemizin katkılarıyla hayata geçirilen proje, yaklaşık 2 ay süren yoğun bir inşaat dönemi sonucunda tamamlanarak hizmete hazır hale geldi..Açılışa Kocaeli İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op.Dr.Şenol Ergüney,İdari Hizmetler Başkanı Dr.Harun Öz,Mali İşler Başkanı Mustafa Tekin ve Sağlık Bakım Hizmetleri Başkanı Op.Dr. Onursal Varlıklı'nın yanı sıra Hastane Yöneticimiz Op.Dr.Burak Karabulut ve ilimizin diğer tüm sağlık kuluşlarının Yönetici ve müdürleri katıldı.Açılış kurdelesini Hastane Yöneticimiz Op.Dr.Burak Karabulut ile kesen Kocaeli İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op.Dr.Şenol Ergüney 'Bu projede emeği geçem herkese teşekkürlerimi iletiyorum.İlimizde eksik olan noktalara yapılan yatırımlar hepimizin yüzlerini güldürmekte.Bu güzel, modern ünitenin tüm Kocaeli halkına hayırlı olmasını dilerim' diyerek sözlerini tamamladı.Açılış sonrasında küçük bir vizit yapılarak ziyaret sona erdi.