Sağlık Tesisimizde “Hemşirelik Hizmetlerinde Kayıt Tutma Ve Dökümantasyon” Konulu Seminer Gerçekleştirildi

Sağlık hizmetlerinde büyük pay oluşturan hemşirelik hizmetlerinin, sadece hasta bakımıyla sınırlı kalmaması, bakım ve tedavi hizmetlerinin kayıt edilmesi ve düzenlenmesinin de önemli olması nedeniyle;
Sağlık Tesisimizde 24 Şubat 2016 tarihinde Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından ‘’Hemşirelik Hizmetlerinde Kayıt Tutma ve Dökümantasyon’’ konulu seminer düzenlenmiştir. Seminer sunumu Kocaeli Üniversitesi Kocaeli Sağlık Yüksekokulu Öğr. Gör. Dr. Neriman ELİBOL tarafından gerçekleştirilmiştir. Seminerde “Tıbbi Kayıt Nedir ? Tıbbi Kayıt Nasıl Olmalıdır? Kayıt Tutmanın Yararları Nelerdir? Adli Durumlarda Kayıt Nasıl Olmalıdır ? Hemşirelik Hizmetlerinde Kayıt Tutulmasının Yasal Gerekliliği Nedir? Kayıt Tutulmasında Yaşanan Sorunlar Nelerdir? Hastanemizdeki Kayıt Formları Örnekleri, Kayıt Formlarında” gibi konular karşılıklı tartışılarak işlenmiştir.
Gerçekleştirilen etkinlik ile hemşireler sorularına cevap bulurken, edindikleri faydalı bilgilerden dolayı Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürlüğüne teşekkürlerini ilettiler.Etkinlik sonunda konuşmacıya Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Canan Yılmaz tarafından teşekkür belgesi ve çiçek takdim edilmiştir.