Basında Seka Devlet Hastanesi

İzmit Seka Devlet Hastanesi’nde vatandaşların bekleme salonunda bir kitaplık oluşturuldu. Sıra bekleyen hasta ve yakınlarının yararlanması için hazırlanan kitaplıkta dünyaca ünlü klasikler yer alıyor. Hastane bekleme salonundaki kitaplığın açılışına, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, İzmit kent Konseyi Başkanı Cafer Kozluca, Kent Konseyi Genel Sekreteri Bekir Serin, Kadın Meclisi Başkanı Asuman Sert, Hastane yöneticisi Op.Dr.Burak Karabulut katıldılar.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan burada yaptığı konuşmasında, “Burada yeni bir uygulamayı ilk defa başlatıyoruz. Her hastanemizde katlarda, kütüphane köşesi yapıyoruz. Allah kimseyi hastaneye düşürmesin ama hastanesiz de etmesin. Allah şifalı hastalıklar versin. Hastalarımız bir dert çekiyor ama onun refakatçıları onun yakınları ayrı bir dert çekiyor. Onların da daha rahat vakit geçirmeleri lazım. Hastanelerde sağlıkçılarımız gece gündüz gayret ediyorlar, hükümetimiz çok güzel ortamlarda yaptı ama bizde ufak destekler yapalım dedik. Hastanelerimizde her kata kitaplıklar yapalım, insanlar beklerken daha güzel vakit geçirsinler istedik. Sokak Kütüphanelerimiz var oralara da kitap koyuyoruz. Okumak çok önemli, okursak biliriz” dedi.

/www.ozgurkocaeli.com.tr/perde-arkasi/seka-devlet-hastanesinde-kitaplik-hizmete-acildi-h293667.html