Sağlık Tesisimizden Yeni Bir Sosyal Sorumluluk Projesi 'Kütüphane'

İzmit Kent Konseyi tarafından hayata geçirilen İzmit'teki hastanelerin bekleme yerlerine kurulacak kütüphanelerin ilki, hastanemizde yapılan açılışla gerçekleştirildi.İzmit Belediye Başkanı Dr.Nevzat Doğan'ın katılımıyla gerçekleşen açılışta,İzmit Kent Konseyi Başkanı Cafer Kozluca, Kent Konseyi Genel Sekreter Bekir Serin, Kadın Meclisi Başkanı Asuman Sert ile Hastane Yöneticimiz Op.Dr.Burak Karabulut ve hastane idaremiz de yer aldı.Dr.Nevzat Doğan, hasta ve hasta yakınlarıyla sohbet ederek Kütüphane projesinin önemini vatandaşlarımıza anlattı.Dr.Doğan ayrıca hastalarımızdan 55 yaşındaki Sebahat Özkaraaslan'a jest yaparak kendisine şiir okudu. Daha sonra Kent Konseyi Genel Sekreter Bekir Serin de söz alarak ziyaret tamamlandı.
Sağlık Tesisimizde 3 ayrı nokta vatandaşlarımızın hizmetine sunulan kütüphanelerde, yerli yazarlarımızın eserlerinin yanı sıra Dünyaca Ünlü yazarların (Victor Hugo,Balzac,Maksim Gorki Vs.) eserlerinin Klasikleri de bulunmaktadır.Bu hizmetin tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını dileriz.