Vizörden Fotoğraf Sergisi

Sağlık tesisimizde görev alan ve 2010 yılından itibaren Profosyonel olarak Fotoğrafçılıkla uğraşan Besna Akın'ın da arasında bulunduğu dokuz fotoğrafa gönül vermiş insanın hayata vizörden farklı bakış açısını sunan ve her bir katılımcının 6 tane, toplam 54 adet karma fotoğraf, Eski İzmit Tren Garı sergi salonunda beğeniye sunuldu.
Besna Akın, Ebru Arıcan, Erkan Gökberk, Gözde Karagüz, Yusuf Çetin, Ayşe Gedikli, Hafsa Yıldırım,Hilal Özdemirler, İlknur Kolat'tan oluşman Vizörden Yaşam Ekibi, Fotoğraflarla hayatın içinden bir çok kareleri, duyulmayan sesleri, hayalleri , hikayeleri, neşe ve hüznü fotoğraflarına yansıttılar. Fotoğrafçılar ilk fotoğraf sergileri olduğunu ve bunun heyecan ve gururunu yaşadıklarını belirttiler. 3 Şubat Çarşamba günü gerçekleştirilen açılışta, Profosyonel Fotoğrafçılıkla uğraşan, ödüllü Fotoğraf sanatçımız Hastane İdari Mali İşler Müdür Yardımcısı Hasan Yaşar'da hazır bulundu.Sergi, 12 Şubat Cuma gününe kadar, Pazar hariç her gün 10.00 – 18: 00 saatleri arasında ziyarete açık olacaktır.