Hastane Yöneticimiz, Endokrin Hastalıkları Uzmanımız,Diyetislerimiz Ve Diyabet Eğitim Birimi Ile Öğle Yemeğinde Buluştu

Sağlık Tesisimizde Hastane Yöneticimiz Op.Dr.Burak Karabulut ve Başhekim Yardımcımız Uz.Dr.Erkan Çelik; Endokrin ve Metabolizma Hastalıkları Hekimi Uz.Dr.Halil Demirkan,Diyetisyenlerimiz Sevil Kardeş ile Merve Başer, Diyabet Eğitim Birimi Hemşiremiz Elif Fidan ve poliklinik çalışanı Zahide Nalbant'ın hazırlamış oldukları öğle yemeğinde bir araya geldi.Hastane Yöneticimiz Op.Dr.Burak Karabulut yemeğin sonunda ufak bir konuşma gerçekleştirerek ''Bugün burada göstermiş olduğunuz nezaketinizden yapmış olduğunuz jestinizden dolayı teşekkür ederiz.Böyle ortamlarda gerek samimi muhabbetler gerekse de ufak tefek iş ile alakalı görüş alışverişlerinde bulunma fırsatı yakalıyoruz.Bunlar, çalışma yoğunluğumuz göz önünde bulundurulunca çok önemli şeyler.Bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederiz.'' diyerek memnuniyetini dile getirdi.