Sağlık Tesisimizin Futbol Turnuvasında Şampiyon 'Temizlik Birimi'

Her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz 'Birimler Arası Futbol Turnuvası' Temizlik Birimimizin şampiyonluğuyla sona erdi.
Turnuva Finaline Hastane Yöneticimiz Op.Dr.Burak Karabulut,Başhekim Yardımcımız Uz.Dr.Erkan Çelik,İdari ve Mali İşler Müdürümüz Feti Yirmibeş ve İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcımız Ahmet Demir katıldı.Ayrıca Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Mali Hizmetler Başkanı Mustafa Tekin,Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Vildan Burç ve Gölcük Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Op.Dr.Korkmaz Burç konuğumuz olarak finalimize katılmışlardır.Ödül Töreni öncesi konuşma gerçekleştiren Hastane Yöneticimiz Op.Dr.Burak Karabulut ' Sağlık için Yaşam ,Yaşam için Spor sloganıyla her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz futbol turnuvasına katılan tüm mesai arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.Turnuvanın amacı dostluk ve kişiler arası ilişkileri pekiştirmektir.Hediyeler bu işin sadece eğlence kısmı.Turnuva da emeği geçen Tertip Komitemize,maçlarda hakem olarak görev alan arkadaşlarımıza ve bu sahada ter akıtan tüm mesai arkadaşlarımıza teşekkür ederiz' diyerek sözlerini tamamladı ve ödül törenine geçildi.Hastane Yöneticimiz,Başhekim Yardımcımız ve İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcımızın da oynadığı İdare takımımız turnuvayı 3. olarak tamamlama başarısını göstermişlerdir.3.lük ödülünü Gölcük Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Op.Dr.Korkmaz Burç, Hastane Başhekim Yardımcımız ve takım kaptanı Uz.Dr.Erkan Çelik'e takdim etti.Final maçında Temizlik birimimize kaybeden Radyoloji takımımıza 2.lik kupasını ve madalyalarını Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Mali Hizmetler Başkanı Mustafa Tekin takdim etti.Son 3 yılda 2. şampiyonluğunu kazanan Temizlik takımımıza 1.lik kupasını ve madalyalarını Hastane Yöneticimiz ve Turnuva Tertip Komitesi Başkanı Op.Dr.Burak Karabulut takdim etti.Turnuva da göstermiş oldukları centilmen tavırlar ve oynadıkları maçlarda Fair Play çerçevesinde tutum sergileyen Güvenlik Birimimiz 'En Centilmen Takım' ödülünü kazanmayı başarmıştır.Başhekim Yardımcımız Uz.Dr.Erkan Çelik, Güvenlik birimi oyuncularına Centilmenlik Ödülünü takdim etti. Bireysel ödüllerde ise En iyi Kaleci ödülünü Emre Yılmaz'a, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Vildan Burç takdim etti.Gol Kralı Fehmi Şenkaranfil ise ödülünü Hastane İdari ve Mali İşler Müdürümüz Feti Yirmibeş'in elinden aldı..Altın Karma da ise,Emre Mükyen(Radyoloji),Harun Sayın(Laboratuvar),Fatih Keskin (Radyoloji),Özkan Yalın(Temizlik),Onur Yaprak(Yoğun Bakım),Erkan Çelik(İdare),Okan Akdeniz(Bilgi İşlem),Yusuf Aydoğdu(Bilgi İşlem),Gürkan Demiriğe(Güvenlik) ve son olarak da Ümit Gök(Ameliyathane) ödüllerini Hastane İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcımız Ahmet Demir'in elinden almışlardır.
Turnuvada emeği geçen Komite görevlileri Mustafa Berber,Emre Yılmaz,Kerim Kodak,Şenol Yıldız ile finale gelen mesai arkadaşlarımıza ve tüm misafirlerimize teşekkür ederiz.