Sağlık Tesisimizden Kariyer Günleri Etkinliğine Katılım

Hastanemizin Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürlüğü Kartepe Kamer Öncel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi nin düzenlediği “Kariyer Günleri” etkinliğine davet edildi. 08.01.2016 tarihinde Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Canan YILMAZ ve Müdür Yard. Semiha DAĞDELEN in katılımı ile gerçekleşen etkinlikte, lise son sınıf öğrencilerine, kariyer planlamanın hemşirelerin bir profesyonel olarak gelişmesinde gerekli ve önemli bir araç olduğu anlatıldı. Ayrıca hemşirelik mesleğinin istenilen konuma gelebilmesi için hemşirelerin öncelikle lisans düzeyinde örgün eğitim almaları, bilimsel bilgileri takip etmeleri, bilimsel toplantı ya da kongrelere katılmaları ve mesleki bir derneğe üye olmalarının öneminden bahsedildi. Böylece bireysel ve mesleki gelişmeleri ile iş yaşamında oluşan değişikliklere uyum sağlamalarının daha kolay olacağı iletildi.
Gerçekleştirilen etkinlik ile liseli öğrenciler sorularına cevap bulurken, edindikleri faydalı bilgilerden dolayı teşekkürlerini ilettiler.