Sağlık Tesisimizde ' 13 Aralık Anestezi Teknisyenleri Ve Teknikerleri Günü ' Kutlandı

Hastane idaremiz tarafından Anestezi Teknisyenleri ve Teknikerleri çalışanlarımızın ' 13 Aralık Anestezi Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü ' kutlandı. Hastane Başhekim Yardımcılarımız Uz.Dr.Gökhan Nalbant, Uz.Dr. Özlem Haşim, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Canan Yılmaz, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcılarımız Necla Yılmaz ve Semiha Dağdelen 'in katılımlarıyla birlikte pasta kesildi. Ayrıca sağlık hizmeti sunumunun en önemli ögelerinden biri olan Anestezi Teknisyenleri ve Teknikerleri çalışanlarına çiçek verildi. Program için teşekkürlerini ileten çalışanlarımız memnuniyetlerini dile getirdiler. Başta hastanemiz Anestezi Teknisyenleri ve Teknikerleri çalışanları olmak üzere tüm çalışanların gününü kutluyor, çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz.