Sağlık Tesisimizde 'Diyabet Ayağınızı Vurmasın' Konulu Konferans Gerçekleştirildi

Sağlık Tesisimizde Diyabet Haftası Etkinliklerinin 2.gününde 'Diyabet Ayağınızı Vurmasın' konulu konferans gerçekleştirildi.Konuşmacı olarak Seka Devlet Hastanesi Endokrin Hastalıkları Hekimi Uz. Dr. Halil Demirkan, Ortopedi Hekimlerinden Op. Dr. Ümit Gök ve Kocaeli Üniversitesi SHMYO Yrd.Doç.Dr. Ayfer Eker katıldı. Konferansta, Kocaeli İli Vali Yardımcısı Aziz İnci, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Hasan Aydınlık, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Bekir Köksal, Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Başkanı Özkan İnce, Kocaeli İl Sağlık Müdürü Dr. Mürsel Durmaz, Kocaeli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Şenol Ergüney, Kocaeli Kamu Hastaneler Birliği Tıbbi Hizmetler Başkanı Op. Dr. Onursal Varlıklı, Kocaeli Halk Sağlığı Müdür Yardımcısı Dr. Mustafa Serkan Şenel , Hastane Yöneticisi Op. Dr. Burak Karabulut, Diğer Kocaeli İli Sağlık Tesisleri Başhekimleri, Seka Devlet Hastanesi idaresi, personeller ve vatandaşlarımız katılmışlardır. Diyabet Hastalığının ayaklarımıza etkilerinin anlatıldığı konferansta ilk olarak Endokrin Hastalıkları Uzmanı Uz.Dr. Halil Demirkan konuşmasını gerçekleştirdi. Konuşmanın ardından Kocaeli İli Vali Yardımcısı Aziz İnce Endokrin Hastalıkları Uzmanı Uz. Dr. Halil Demirkan’a çiçek takdim ederek kısa bir konuşma gerçekleştirdi. Daha sonra konuşmacı olarak Kocaeli Üniversitesi SHMYO Dr.Ayfer Eker söz almış olup Kocaeli İl Sağlık Müdürü Mürsel Durmaz kendilerine çiçek takdim etti. Son olarak Hastane Ortopedi Uzmanlarından Op. Dr. Ümit Gök söz almıştır. Konuşmanın ardından Kocaeli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Şenol Ergüney’in hekimimize çiçek takdim ederek Konferansta emeği geçen herkese teşekkür etti.Son olarak ise Seka Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Burak Karabulut konferansın gerçekleşmesinde emeği olan Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Canan Yılmaz, Müdür yardımcıları Necla Yılmaz ve Semiha Dağdelen'a teşekkür ederek Diyabet Hemşiresi Elif Fidan'a çiçek takdim ettikten sonra toplu bir fotoğraf çekilerek konferans sona erdi.