'Terör Değil ; Kardeşlik Diyen Gönüller,Şifa Veren Eller Kazanacak'

Sağlık Tesisimizde, ülkemizde artan terör olaylarını kınamak amacıyla bir basın açıklaması gerçekleştirildi.Basın açıklamasına Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği İdari Başkanı Dr.Harun Öz,Hastane Başhekimimiz Op.Dr.Burak Karabulut,Memur Sen İl Başkanı Mehmet Akkuş,Eğitim Birsen Şube Başkanı Şahin Yaslık, Büro Memursen Başkanvekili İlhan Alşan, Osmanlı Eğitim Ocakları İl Başkanı Fatih Sarman, Belde A.Ş Genel Müdürü Kemal Yazıcı, Kocaeli Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ulvi Yılmaz, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol, Derince Belediye Başkan Yardımcısı Nurettin Işık, SGK İl Müdür Yardımcısı Ali Ateş, Hastane İdaresi, Çalışanlar, Vatandaşlar ve Basın mensupları katılım sağlamışlardır.
Basın Açıklamasını Hastanemiz Başhekim Yardımcılarından Uz.Dr.Gökhan Nalbant gerçekleştirmiştir.
...