Hastanemizde ‘’Kitlesel Yaralanmalı Olay’’ Konulu Masa Başı Tatbikatı Gerçekleştirildi

20.03.2015 tarih ve 29301 sayılı RG’ de yayınlanarak yürürlüğe giren Hastane Afet ve Acil Durum Planları Uygulama Yönetmeliği gereğince Hastane Afet ve Acil Durum Planlarının yıl içerisinde en az bir kez masa başı tatbikatı, bir kez de saha tatbikatı ile test edilmesi gerektiği belirtilmiştir.

Hastanemizde 20 Eylül 2017 tarihinde ‘’Kitlesel Yaralanmalı Olay’’ konulu Masa Başı tatbikatı yapılmış olup hastane yönetimi ile gerçekleştirilmiştir. Tatbikata; Hastane Başhekim Yardımcılarımız Uz.Dr.Özlem Haşim,Uz.Dr.Gülsevil Solmaz, İdari ve Mali İşler Müdürümüz Feti Yirmibeş, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Canan Yılmaz, ,İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcılarımız Şükran Karadağ,Hasan Yaşar, Ahmet Demir Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcımız Semiha Dağdelen, Birim Sorumluları ile Sivil Savunma Personeli Halegül Özbek katılmıştır.
Katılımcılara yardımcı olmak ve yönlendirmeyi yapmak için Sivil Savunma Uzmanı Nilüfer Mostura, Kalite Yönetim Direktörü Selma Nizamoğlu görev yapmıştır.
Ayrıca İl Sağlık Müdürlüğü (Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Şubesi), Halk Sağlığı Müdürlüğü ve Kocaeli İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği de gözlemci olarak tatbikata katılım sağlamıştır.