Sağlık Tesisimizde Bilal Yavuz Demirkaya 'Hasta Hizmetleri Ve Sağlık Otelcilik Müdürü' Olarak Göreve Başladı

Bilal Yavuz Demirkaya, Hasta Hizmetleri ve Sağlık Otelcilik Müdürü olarak hastanemizde görevine başladı.Daha önce 2012-2014 yılları arasında da hastanemizde bu görevi yürüten müdürümüze hoşgeldin der, iyi çalışmalar dileriz.

Bilal Yavuz Demirkaya Kimdir?
11.06.1979 İstanbul doğumlu olan ilk ve orta öğrenimini ilimizde tamamlayan Demirkaya,daha sonra İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu.
1998 yılında Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde Laboratuvar Teknisyeni olarak çalışma hayatına başladı.2012-2014 yılları arasında İzmit Seka Devlet Hastanesi'nde Hasta Hizmetleri ve Sağlık Otelcilik Müdürü olarak görev aldı.2015-2017 yılları arasında ise Gölcük Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde kurucu İdari ve Mali İşler Müdürlüğü görevinde bulundu.Evli ve 1 çocuk babası.