Sağlık Tesisimizde Bayramlaşma Gerçekleştirildi

Sağlık Tesisimizde Mübarek Ramazan Bayramı nedeniyle bayramlaşma organizasyonu gerçekleştirildi.Bayramlaşmada, Hastane Yöneticimiz Op.Dr.Sadullah Kıvanç Tunç,Hastane Başhekim Yardımcılarımız Uz.Dr.Özlem Haşim,Uz.Dr.Gülsevil Solmaz,Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcımız Semiha Dağdelen'in katılımlarıyla tüm servis ve birim çalışanları ziyaret edilerek çikolata şeker ikramı yapıldı.
Konu ile ilgili açıklama yapan Hastane Yöneticimiz Op.Dr.Sadullah Kıvanç Tunç'' Sağlık hizmetlerimizin faydalı ve başarılı olabilmesinde çalışanlarımızın emeği
çok fazladır.Başta kendi hastane çalışanlarımız olmak üzere tüm sağlık çalışanlarının, ailelerinin ve vatandaşlarımızın Mübarek Ramazan Bayramını kutlar, birlik ve beraberliğe vesile olmasını temenni ederim'' diyerek çalışanların ve vatandaşların bayramını kutladı.

{Resimlerin tamamına resmi sosyal medya facebook hesabımız olan www.Facebook.com/SekaDH adresinden ulaşabilirsiniz.}