Seka Devlet'te Hedef 'Kağıt İsrafına Son Vermek'

İzmit Seka Devlet Hastanesi'nde personele yönelik eğitimler devam ediyor. Personeli bilgilendirmek ve yapılacak yenilikleri anlatmaya yönelik olan EBYS (Elektronik Belge Yönetim Sistemi) eğitimi 19.06.2017 tarihinde hastane konferans salonunda gerçekleşti.Hastane İnsan Kaynakları Birim Sorumlusu Alpaslan Ceylan tarafından servis sorumlu hemşirelerine verilen bu eğitimde, iş gücü kaybı ve kağıt israfının aza indirilmesi konusunda önemli bir sistem olan EBYS (Elektronik Belge Yönetim Sistemi) tanıtıldı.Konu hakkında bilgi aktaran Ceylan''Servis Sorumlu Hemşireleri ile başlayan EBYS eğitimlerimizi arttırak devam ettirmek istiyoruz.Bu sayede gerek günümüz teknolojisine ayak uydurmak gerekse de olası iş gücü kaybı ile kağıt israflarının önüne geçmeyi arzu ediyoruz.'' diyerek eğitimin önemini vurguladı.