İzmit Seka Devlet Hastanesi'nde Verimlilik Ve Kalite Değerlendirme Süreci Gerçekleştirildi

İlimizde vermiş olduğu sağlık hizmeti ile vatandaşlara kaliteli bir hizmet sunan İzmit Seka Devlet Hastanesi, Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Verimlilik ve Kalite Birimi tarafından değerlendirme süreci geçirdi. Kalite ve Verimlilik Uzmanı Leyla Eralp başkanlığında gerçekleşen süreç, hastane içerisindeki ve Yürüyüş Yolu Semt Polikliniğindeki tüm birimler ziyaret edilerek değerlendirici soru listesi üzerinden karşılaştırıldı. Değerlendirme Süreci sonucu bilgi aktaran Hastane Kalite Yönetim  Direktörü Selma Nizamoğlu’’ Daha verimli ve kaliteli bir hastane olarak hastalarımıza hizmet vermek için çalışmalarımıza devam ediyoruz’’ dedi.