İzmit Seka Devlet Hastanesi Çalışanları Geleneksel İftar Yemeğinde Buluştu

İzmit Seka Devlet Hastanesi Yönetimi tarafından her yıl geleneksel olarak yapılan iftar yemeği programı 08.06.2017 tarihinde hastane yemekhanesinde gerçekleşti.
Birlik ve beraberliğin ön plana çıktığı ve yoğun bir katılımla gerçekleşen iftar yemeğinde, Hastane Yöneticisi Op.Dr.Sadullah Kıvanç Tunç, Hastane Başhekim Yardımcıları Uz.Dr.Özlem Haşim, Uz.Dr.Gülsevil Solmaz,Hasta Hizmetleri ve Sağlık Otelcilik Müdürü Samet Topal, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Canan Yılmaz,  İdari Mali İşler Müdür Yardımcısı Şükran Karadağ, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcıları Semiha Dağdelen, Elif Yardımcısı, Kalite Yönetim Direktörü Selma Nizamoğlu, Diyetisyenler Merve Başer, Sevil Kardeş  ile birim sorumları, hastane çalışanları ve hasta yakınları katıldı.Y enilen iftar yemeğin sonrasında iyi dilek ve temenniler sonrası program sona erdi.