Sağlık Tesisimizde Tesis Güvenliği Toplantısı Gerçekleştirildi

İlimizde vermiş olduğu sağlık hizmeti ile vatandaşlara kaliteli bir hizmet sunan İzmit Seka Devlet Hastanesi, hastanedeki sorunları da bir bir çözüme kavuşturuyor. Bu çalışmalar kapsamında hastane yönetimi geçtiğimiz gün  Tesis Güvenliği Toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıya, Hastane Yöneticisi Op.Dr.Sadullah Kıvanç Tunç, Hastane İdari ve Mali İşler Müdürü Feti Yirmibeş, Hasta Hizmetleri ve Sağlık Otelcilik Müdürü Samet Topal, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı Semiha Dağdelen, Kalite Yönetim Direktörü Selma Nizamoğlu, Sivil Savunma Uzmanı Nilüfer Mostura, İSG Uzmanları Salih Başlarlı, Sedat Topal, Başteknisyen Sadi Darıcı ve Güvenlik Hizmetleri Müdürü Zekeriya Özayrıç katıldı. Toplantı hakkında açıklama yapan Kalite Yönetim Direktörü Selma Nizamoğlu “ Kalite Standartları gereğince Tesis Güvenliği Komitesi toplanarak tespit edilen durumlar ele alındı. Düzenleyici ve tamamlayıcı çözüm önerileri belirlenerek toplantı sona erdirildi'' diyerek toplantının önemini belirtti.