Hastane Eczacımız Yeşim Akgül Türkiye 3.sü Oldu

Türkiye  Kamu Hastaneleri Kurumu Stok Takip ve Analiz Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘Yılın Hastane Eczacısı Proje Yarışması’ gerçekleştirilen törenle sahiplerini buldu. İzmit Seka Devlet Hastanesi Sorumlu Eczacısı Yeşim Akgül, dereceye girerek Türkiye 3.sü olmayı başardı. Eczacı Yeşim Akgül; ’ Yaklaşık bir senedir yoğun çalışmalar sonucu oluşturduğumuz ‘‘Hastanede Antibiyotik Yönetimi’’ adlı projemizin Türkiye genelinde birbirinden değerli projelerle aynı yarışmada yer alması bizi gururlandırdı. Bu yarışmayı Türkiye 3.sü olarak  başarı ile tamamlamamız da bizi ayrıca mutlu etti ve eczacılık mesleği adına neler yapabileceğimizi de gösterdi. Bu ödülün kazanılmasında emeği geçen çalışma arkadaşlarıma, hastane yönetimimize ve Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Eczacılık Birimine teşekkür eder, saygılarımı sunarım’ diyerek konu ile ilgili duygu ve düşüncelerini bize aktardı.