Sağlık Tesisimizde Keyifli Ebeveynlik Ve Gelişmiş İnsan Gücü’’ Konulu Panel Gerçekleşti

İzmit Seka Devlet Hastanesi, son 1 haftada iki önemli panele ev sahipliği yaptı. Perşembe günü gerçekleşen ‘Sağlıkta İnovasyon ve Kalite’ adlı panelin ardından, Pazartesi günü ise İzmit Belediyesi ile ortaklaşa düzenlenen ‘’ Keyifli Ebeveynlik ve Gelişmiş İnsan Gücü ‘’ konulu panel düzenlendi. Panele, Acıbadem Hemşirelik Hizmetleri Gelişim Müdürü Uzman Hemşire Şehriban Serbest ile Klinik Psikolog – Pedagog Mehmet Teber konuşmacı olarak katıldı. Ayrıca İzmit Seka Devlet Hastanesi Yöneticisi Op.Dr. Sadullah Kıvanç Tunç,Sağlık Bakım Hizmet Hizmetleri Müdürü Canan Yılmaz, hastane idarecileri ve ilimizdeki diğer sağlık kuruluşlarının idarecileri katılım sağladı. Açılış konuşmasında Ebe ve Hemşireliğin önemine ve bu mesleğin zorluklarına değinen Hastane Yöneticisi Op.Dr.Sadullah Kıvanç Tunç panele katılım sağlayan panelist, idareci ve çalışanlara teşekkür etti. Daha sonra söz alan Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Canan Yılmaz ise hemşirelik mesleğindeki zorluklara dikkat çekerken, hastaların iyileştirilmesinde hemşirenin önemini anlattı.
Panelde konuşmacı olarak ilk sözü Acıbadem Hemşirelik Hizmetleri Gelişim Müdürü Uzman Hemşire Şehriban Serbest ‘Hemşirelikte İnsan Gücünün Geliştirilmesi’ konusu ile aldı. Oldukça verimli geçen konuşma sonunda Sağlık Bakım Hizmet Hizmetleri Müdürü Canan Yılmaz, teşekkür belgesi ve çiçek takdiminde bulunarak teşekkür etti.
İkinci olarak kürsüye, Klinik Psikolog – Pedagog Mehmet Teber ‘Çalışan Anne Baba Olmak, Çalışırken Mutlu Olmak’ başlıklı konuşmasını dinleyenlere aktardı. Keyifli geçen konuşma sonrasında İzmit Seka Devlet Hastanesi Yöneticisi Op.Dr. Sadullah Kıvanç Tunç kendilerine teşekkür belgesi ve çiçek takdim ederek katılım sağladıkları için memnuniyetini dile getirdi.
Panel konuşmaların ardından ikramlarla son buldu.