Sağlık Tesisimizde Dünya Laborantlar Günü Kutlandı

İzmit Seka Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr.Sadullah Kıvanç Tunç, 28 Nisan Dünya Laborantlar Günü dolayısı ile hastanede görev yapan laborantların Dünya Laborantlar Günlerini kutladı.Kutlamaya ayrıca,Hastane Başhekim Yardımcılarından Uz..Dr.Özlem Haşim, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Canan Yılmaz,Sağlık Bakım Hizmtleri Müdür Yardımcısı Semiha Dağdelen ve Birim Sorumlusu Elif Yalçın da katıldı.Konuşmasına 7 gün 24 saat hizmet veren Laborantlık mesleğinin önemini vurguluyarak başlatan Hastane Başhekimi Op.Dr.Sadullah Kıvanç Tunç''Sağlık sektöründe riskin en yüksek olduğu alanda çalışan laborantlar tüm zorluklara rağmen çalışmalarını gerçekleştirmektedirler. Hata kabul etmeyen bir meslekte azami gayret göstererek çalışan laborantların sağlık hizmetlerinde üstlenmiş oldukları rol çok önemlidir.Bu vesileyle arkadaşlarımızın 28 Nisan Laborant günlerini kutluyorum.'' diyerek sözlerini tamamladı.Kutlama kesilen pasta ve karşılıklı hoş sohbetlerle sona erdi.