Hastanemiz Voleybol Turnuvasına Hazır

Sağlıkçılar Arası Voleybol Turnuvasına sayılı günler kala turnuvanın favorilerinden olan İzmit Seka Devlet Hastanesi voleybol takımı çalışmalarını hızlandırdı.Şampiyonluk parolasıyla yola çıkan ekip, dün akşam hazırlık karşılaşmasında Kocaeli Devlet Hastanesi ile karşılaştı. Maç sonunda maç ve  takım hakkında bilgi veren Dr.Burcu Zeren'' Oynamaktan keyif aldığım bir takım var şuanda.Şampiyon olabilecek geniş bir kadroya sahibiz.Gerek antremanlarda gerekse de hazırlık maçlarında başarıya aç bir takım görüntüsü veriyoruz.İnşallah turnuva sonunda mutlu sona biz ulaşırız'' diyerek rakiplerimize göz dağı verdi. 18 Nisan salı günü başlayacak olan turnuva, 10 Mayıs günü oynanacak final maçı ile sona erecek.