Sağlık Tesisimizde Yangın Söndürme Eğitimi Gerçekleşti

Hastanemizde 29.03.2017 tarihinde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı-Önleme ve Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından “Yangın Güvenliği Kültürü” konulu bilgilendirme semineri ve tatbikatı gerçekleştirilmiştir.

Kocaeli İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği ile birlikte Hastanemiz Sivil Savunma  ve Eğitim Birimi tarafından organize edilen   “Yangın Güvenliği Kültürü” konulu bilgilendirme semineri ve tatbikatına hastanemiz yangın güvenliği ve tahliye sorumluları  ve hastane genelinden diğer personellerimiz katılım sağlanmıştır.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığının muhtemel yangınlara karşı hazırlıklı olunması ve  hastane personelimizin bilinçlenmesi amacıyla düzenlenen ortak eğitim sonucunda   personelin olası yangınlarda nasıl davranılması  gerektiği üzerinde durularak  Portatif Yangın Söndürme Cihazlarının kullanımı uygulamalı olarak anlatılmıştır.