İzmit Seka Devlet Hastanesi’Nde Minimal İnvazif Ürolojik Ameliyatlar Yapılmaya Devam Ediyor

İzmit Seka Devlet Hastanesi  özellikli hizmetlerin yanı sıra zorluk derecesi yüksek ameliyatlar ile de ülke genelinde vatandaşlarımıza hizmet vermeye devam ediyor. Bu kapsamda İzmit Seka Devlet Hastanesi’nde Üroloji Hekimi Op.Dr. Fatih Bıçaklıoğlu tarafından  Minimal İnvazif ürolojik ameliyatları yapılarak vatandaşlarımızın derdine derman oluyor.

2017 yılı içerisinde hastalarımıza Laparoskopik Nefrektomi (Kapalı Yöntemle Böbreğin Alınması), Laparoskopik Böbrek Kisti Eksizyonu (Kapalı Yöntemle Böbrek Kistinin Çıkarılması) operasyonları yapıldı. Ayrıca Perkütan Nefrolitotripsi (Sırttan 1cm’lik Kesiden Böbrek Taşının Kırılması) ve çok sayıda hastamıza da RIRS (Kapalı Yöntemle Böbrek Taşının Laser ile Kırılması) ameliyatı yapıldı.

Hastanemizde, 2018 yılı içerisinde de zorluk derecesi yüksek özellikli operasyonlar yapılmaya devam edecektir.