İzmit Seka Devlet Hastanesi Müzik Korosu 24 Kasım Öğretmenler Gününü Unutmadı

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı İzmit Seka Devlet Hastanesi bünyesinde çalışanlar tarafından iş stresinden biraz olsun uzaklaşmak amacıyla Müzik Korosu kurulmuştur. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat ve Konservatuar Şube Müdürlüğü tarafından desteklenen Müzik Korosu 29 Eylül itibariyle çalışmalarına başladı.

Bu çalışmalar kapsamında İzmit Seka Devlet Hastanesi çalışanları Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği dalında iki dalda eğitim görmeye başladı. Halk Müziği Ses Eğitmeni Nuray Polat ile Bağlamada Mustafa Gineser, Kanunda Serkan Güven, Ritimde Haluk Dolanbay enstrümanlarıyla çalışanlara eğitim veriyor.24 Kasım Cuma akşamı gerçekleşen çalışmada, hastane çalışanları Öğretmenler Günü dolayısıyla eğitmenlere jest yaparak Hasta Hizmetleri ve Sağlık Otelcilik Müdürü Bilal Yavuz Demirkaya çiçek ve hediye takdim etti. Sonrasında günün önemine istinaden pasta kesilerek programa devam edildi. İzmit Seka Devlet Hastanesi yönetiminin de destek verdiği 25-30 kişilik hastane çalışan grubu ile gerçekleşen Müzik Korosu çalışmaları, Cuma günleri hastane konferans salonunda gerçekleşmekte olup çalışmalara devam edilecektir.