İzmit Seka Devlet Hastanesi “Konuşan Duvarlar” Projesi İle Farkındalığı Sokağa Taşıyor

Hayata geçirilen örnek projeler ile ilimize renk katan İzmit Seka Devlet Hastanesi, “Konuşan Duvarlar” projesi ile de farkındalığı sokağa taşıyarak hastane duvarlarında yeni bir uygulama başlatılmış oldu.

20’den Fazla Görsel İle Amaç Farkındalığı Arttırmak

İzmit Seka Devlet Hastanesi ön bahçe duvarında sunulan görsellerle vatandaşlarımızın farkındalığını arttırmak planlandı. Organ Bağışı, Obezite , Kalp Hastalıkları, Sağlıklı Yaşam, Sigara Kullanım Zararları vb. 26 tane farklı konu ile 2013 yılında hayata geçirilen bu proje yenilenerek tekrar hizmete vermeye başladı.

Kamusal Öğretici Görseller Nam-ı Diğer Konuşan Duvarlar Bilinçlendiriyor

Proje ile ilgili bize bilgi veren İzmit Seka Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr.Sadullah Kıvanç Tunç’’ 2013 yılında ilk kez hayata geçirilen bu proje de amaç sosyal farkındalığı arttırmak ve vatandaşlarımızı hastalıklar hakkında bilinçlendirmekti. Sigaranın Zararları, Obezite, Diyabet ve Kalp gibi birçok hastalık ve rahatsızlıkların nedenleri ve bilmemiz gerekenlerin belirtildiği görseller vatandaşlarımızın bir nebze de olsa dikkatini çekmesini sağladı ‘’ diyerek projenin önemini vurguladı.