İzmit Seka Devlet Hastanesi’Nde Haftalık Olağan Bina Turu Gerçekleşti

İzmit Seka Devlet Hastanesi’nde 02.08.2017 Çarşamba günü  Hastane Yöneticisi Op.Dr.Sadullah Kıvanç Tunç’un katılımı ile haftalık olağan bina değerlendirmeleri gerçekleşti. Ayrıca Hastane Başhekim Yardımcılarından Uz.Dr.Özlem Haşim, Hasta Hizmetleri ve Sağlık Otelcilik Müdürü Bilal Yavuz Demirkaya, İdari ve Mali İşler Müdürü Feti Yirmibeş,Sağlık Bakım Hizmetleri Birim Sorumlusu Elif Yalçın ile Kalite Yönetim Direktörü Selma Nizamoğlu’ da değerlendirmede hazır bulundu.
Hastane B Blok Dahili Birimlerde vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verebilmek amacıyla gerçekleşen değerlendirmelerde Kalite ve Verimlilik kriterlerinin gözden geçirildi. Hali Hazırda tadilat aşamasında olan birimler ise  yerinde incelenerek fikir alışverişinde bulunuldu.  Daha sonra hasta ve hasta yakınları ile görüşmeler gerçekleştiren hastane idarecileri işleyiş ve aksaklıklarla ilgili gerekli kritikleri yaptıktan sonra bina değerlendirilmesini tamamladı.